Adatvédelmi nyilatkozat

 

Cégünk, az Eagle Eye Solutions GmbH nagyon komolyan veszi a személyes adatok védelmét. Az Ön magánszférájának védelme különös jelentőséggel bír számunkra.

Személyes adatainak feldolgozását kizárólag a törvényi rendelkezések (DSGVO, DSG, TKG 2003) alapján végezzük. Ebben az Adatvédelmi nyilatkozatban tájékoztatjuk Önt honlapunk látogatásával kapcsolatos adatfeldolgozási irányelvekről.

 

Az érintett személyes adatok köre

Honlapunk látogatása során azokat az adatokat használjuk fel, melyeket a következő fejezetekben részletezünk. Továbbiakban azokat az adatokat dolgozzuk fel, melyeket a kapcsolatfelvételi adatlap kitöltésével a rendelkezésünkre bocsát.

Ön nem köteles a honlapunkon bekért adatokat megadni. Ha nem közli adatait, fennáll annak a lehetősége, hogy nem tudja használni a weboldal minden funkcióját.

 

Az adatfeldolgozás célja

Személyes adatainak feldolgozása elsősorban cégünk jogos érdekei alapján történik (Art 6 Abs 1 lit f DSGVO), célja

  • a honlap megfelelő működésének biztosítása, beleértve a honlap által kínált összes szolgáltatást
  • a honlap látogatási adatainak elemzése
  • ajánlatunk és reklámanyagunk optimalizálása
  • a honlap támadásainak felismerése, megakadályozása, vizsgálata
  • az Ön kérdéseinek megválaszolása

 

Személyes adatok továbbítása

Személyes adatai feldolgozása kizárólag az EU-ban történik, a személyes adatok címzettjei az Adatfeldolgozás célja bekezdésben megnevezett célokból a következők:

  • honlapüzemeltető,
  • szükség esetén a nyomozóhatóságok.

Információ az adatok átadásáról EU-n kívülre megtalálható a „Google Analytics“ fejezetben.

 

Szervernaplófájl

Ha felkeresi honlapunkat feldolgozzuk elektronikus eszköze IP-címét, a megkeresés dátumát, időpontját, a lehívott fájl adatait (nevét, URL-címét), a továbbított adatmennyiséget és egy visszajelzést küldünk, hogy a megkeresés sikeres volt, feldolgozzuk a használt böngésző és a használt üzemeltetőrendszer adatait, a honlapot, ahonnan a hozzáférés megtörtént (ha a hozzáférés egy linken keresztül történt). A szervernaplófájlt is tároljuk, hogy a rendszerbiztonság vizsgálható legyen (például a támadások felismerése, megakadályozása és vizsgálata érdekében), továbbá, hogy a honlapot adminisztrálni lehessen, illetve, hogy az ajánlatainkat optimalizálni tudjuk. Hekkertámadás esetén ezeket az adatokat átadjuk a nyomozóhatóságoknak. Adattovábbítás harmadik fél részére nem történik.

 

Sütik (angolul cookies)

Honlapunk úgynevezett sütiket használ. A sütik olyan kisméretű szöveges fájlok, amelyeket a böngészőprogram a felhasználó eszközén tárol.

Sütiket alkalmazunk, hogy ajánlatainkat felhasználóbarát módon tudjuk megalkotni. A fájlt az eszköz a honlap felkeresésekor tárolja el. A sütiben a honlap meglátogatására vonatkozó információk tárolódnak, a böngészőprogram pedig a honlap ismételt felkeresésekor újra felhasználja ezeket az információkat.

A legtöbb böngésző a sütiket automatikusan elfogadja. Ennek ellenére Ön beállíthatja úgy böngészőjét, hogy eszköze ne tároljon sütiket, vagy mindig figyelmeztető üzenet jelenjen meg, mielőtt a rendszer új sütit hozna létre. Ha erről többet szeretne megtudni, használja a Súgó funkciót a böngészőjében.

A sütik teljes körű kikapcsolása mindazonáltal ahhoz vezethet, hogy nem tudja használni honlapunk összes funkcióját.

 

Google Analytics

Honlapunkon a Google Inc. (továbbiakban: Google) Google Analytics elnevezésű web- elemző szolgáltatását alkalmazzuk. A Google Analytics sütiket használ (lásd fentebb a „Sütik” bekezdésben), melyek az Ön által használt weboldal elemzését teszik lehetővé.

A sütiben a honlapunk használatával kapcsolatos információk tárolódnak, mint például az oldalunkhoz hozzáférő eszköz IP-címe, a szerverhez intézett kérés időpontja az ún. Referrer-URL az előzőleg meglátogatott oldal címe, amely adatok a Google egyik Amerikai Egyesült Államokban található szerverére továbbítódnak és ott tárolódnak. Mi nem tároljuk azokat az adatait, amiket a Google Analytics gyűjt be Öntől.

Ez a weboldal a Google Analytics által kínált lehetőséget alkalmazza az IP-cím anonimizálására. Ahogy a Google megkapja az Ön IP-címét, megtörténik az anonimizálás. A Google megbízásunk szerint, ezeket az információkat arra használja fel, hogy kiértékelje a weboldal használatát, jelentéseket állítson össze a weboldalon zajló tevékenységekről, valamint a weboldal és az internet használatával kapcsolatos további szolgáltatásokat végezzen piackutatás és az igényeknek megfelelő kialakítása céljából. Az Ön IP-címe semmilyen esetben nem párosítódik a Google más adataival.

Ön a sütik tárolását a böngészőprogram megfelelő beállításával akadályozhatja meg (lásd fent „Sütik“ fejezet). A fentieken túl úgy is megakadályozhatja a sütik által generált és a weboldal Ön általi használatára vonatkozó adatok továbbítását a Google felé, valamint ezen adatoknak a Google általi feldolgozását, ha a következő link alatt található kiegészítőt telepíti a böngészőhöz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

További információk a Google felhasználási feltételeiben és a Google Adatvédelmi nyilatkozatában találhatók, a következő címeken: https://www.google.com/analytics/terms/hu.html
https://policies.google.com/?hl=hu.

Tájékoztatjuk, hogy az adatokat anonimizált formában a Google Analytics számára továbbítjuk.

 

Az adatok tárolásának időtartama

Az Ön adatait maximum 6 hónapig tároljuk. Ennél hosszabb tárolás, csak szükség esetén érvényesíthető, hogy a honlapunkat ért támadásokat kivizsgálhassuk.

 

Az Ön jogai

Ön jogosult az alábbiakra:

  • a személyes adatokról felvilágosítást kérni
  • az általunk tárolt adatok pontatlansága miatt helyesbítést kérni
  • az általunk tárolt adatok törlését, az adatkezelés korlátozását kérni
  • a személyes adatok másik adatkezelőhöz való továbbítását kérni
  • már megadott hozzájárulását visszavonni
  • panaszt tenni az illetékes felügyeleti hatóságnál.

Amennyiben úgy véli, hogy az adatfeldolgozás az adatvédelmi előírásoknak nem felel meg, illetve az Ön adatvédelmi igényeit bármilyen módon megsérti, panaszt tehet a felügyelő bizottságnál. Ausztriában az Adatvédelmi Hivatalhoz fordulhat.

 

Kapcsolat

Az adatvédelemmel kapcsolatos általános kérdések vagy észrevételek esetén bármikor kapcsolatba léphet velünk.

Eagle Eye Solutions GmbH
Diefenbachgasse 5/1
A-1150 Wien

Adatvédelmi koordinátorunk elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Az Adatvédelmi nyilatkozat megnyitása PDF formátumban

 

Eagle Eye Solutions GmbH
Impresszum | Adatvédelem

A weboldalunkon sütiket használunk a jobb működésért. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.
Az Adatvédelmi nyilatkozathoz… Rendben, információ elrejtése